Attendees

Keresés az eladott jegyek között

A keresés mezőbe beírva a jegy és a hozzá tartozó rendelés minden adata között lehet keresni. A keresést az enter megnyomásával lehet indítani.

Eladott jegyek exportálása

Az eladott jegy listáját az export gombra kattintva lehet letölteni. A táblázat minden fontos jegyhez kapcsolódó adatot tartalmaz.
A nyomtatott jegyek is megjelennek meg az exportban.

Jegy részletei

A jegyre kattintva láthatóvá válnak a jegyhez kapcsolódó adatok, vásárlótól bekért egyéb adatok, a jeggyel végezhető műveletek, és a jegyhez kapcsolódó történet.
A jegy történet tartalmazza:
  • A vásárlás / sikertelen vásárlás időpontját és helyét
  • Sikeres belépés idejét
  • Sikertelen belépési kísérlet idejét
  • Érvénytelenítés idejét

Jegy érvénytelenítése

A jegy érvénytelenítése gombra a kattintva a jegy érvénytelenné válik. Ha beléptetésnél érvénytelenített jegy kerül beolvasásra akkor a beléptető alkalmazás "érvénytelen jegy" hibaüzenettel nem engedi a jegyet belépni. A jegyek korlátlan alkalommal érvényteleníthetők és újraérvényesíthetők.
Érvénytelenített jegyek nem fognak megjelenni bevételként.

Jegy beléptetése

A jegyek admin felületről is beléptethetők a "Beléptetés" gombra kattintva. A bejáratnál az okostelefonos alkalmazásunk használatát javasoljuk a beléptetéshez.

Jegy letöltése

A jegy vouchere letölthető pdf formátumban a "jegy letöltése" gombra kattintva.
Egy rendeléshez tartozó összes jegy letöltéséhez használ a Megrendelések menüpontban a rendeléshez tartozó jegyek letöltése gombot.
Last modified 1yr ago