Alla samlingarFör kunder
Registrera dig som kund
Péter Kubovics avatar
Skrivet av Péter Kubovics
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Fördelar med att registrera sig

Dina biljetter sparas på ditt konto så att du enkelt kan komma åt dem och ladda ner dem när som helst.

Vi sparar de uppgifter du angav vid köpet (namn, e-postadress, faktureringsuppgifter) så att du inte behöver ange dessa uppgifter igen.

Du kan undvika att skriva fel på din e-postadress, och inga fler borttappade biljetter.

Hur man registrerar sig

Följ dessa steg för att skapa ett konto:

Steg 1

Klicka på "logga in"-knappen i det övre högra hörnet på Cooltix huvudsida.

Steg 2

Ange dina uppgifter och klicka på "Registrera dig"

Steg 3

Du kommer att få ett bekräftelsemail strax efter att du har registrerat dig. Klicka på knappen i e-postmeddelandet för att aktivera ditt konto.

Du kan bara komma åt och ladda ner dina köpta biljetter efter att du har verifierat din e-postadress.

Tips:

När du har bekräftat din e-postadress kommer du att hitta alla biljetter på ditt konto som har köpts med samma e-postadress - även de som har köpts innan du registrerade dig.